Ensjø Nordsjö Idé & Design

Meny

Tapet

lys sofa i stue med mønstrete tapet på veggen, grønne planter på siden og bord i messing foran

I hvilket rom skal du tapet? Hvor du skal tapetsere, hva tapetet må tåle og hvordan du vil sette det opp er avgjørende for hvilken tapettype du bør velge. De ulike typene har nemlig forskjellige egenskaper. Hos Nordsjö Idé & Design finner du tapet til alle rom, se noe av utvalget her.

Før tapetsering
Start med å sjekke hvordan veggen din ser ut. Hvis du har fem lag tapet eller mer, må all tapet fjernes. Ellers kan det dannes bobler i det nye tapetet. NID-butikkene har utleie av tapetfjernermaskiner og tapetbord!

Les mer om alt du må tenke på før tapetsering her!

Vinyltapet har en slitesterk overflate av vinyl, og fiber- eller papirbakside. Fibertapet er svært enkelt å sette opp med lim rett på veggen. Papirtapet har en overflate og kjerne av papir, og en bakside av papir- eller fiber. Våtromstapet er en ekstra solid variant av vinyltapet.

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon