Ensjø Nordsjö Idé & Design

Meny

Åpningstider

ÅPNINGSTIDER SOMMER 1/7 - 5/8
Mandag - fredag
06.30–15
Lørdag
10-14
-
ÅPNINGSTIDER
Mandag - fredag
06.30–17
Lørdag
10-14

Om oss

Velkommen til Ensjø Nordsjö Idé & Design!

Det er med stolthet vi ønsker deg velkommen til den største Nordsjö Idé & Design- butikken i Norge. Her finner du de nyeste produktene på markedet først, og vi legger vår ære i alltid å være oppdaterte. Selv om butikken åpnet 9. mai 2011, har vi allikevel lange og gode tradisjoner etter mange år i bransjen. Dyktige medarbeidere, både i og utenfor butikken, jobber tett på for at vi skal være den beste faghandleren i Oslo. Etter en flott start er det gøy å se at vi er på god vei oppover!

Faghandelen med det store utvalget

Vi er en faghandel, og kan det meste om maling og farger. I tillegg har vi en mengde relaterte produkter, og kan også hjelpe deg med tapet, gulv, interiørtekstiler osv. Selvsagt har vi også det du trenger av redskaper for å gjennomføre arbeidet. Med butikklokaler på hele 850 kvm kan vi tilby et stort utvalg av de fremste produktene på markedet – også det lille ekstra til hjemmet!

Nysgjerrig på de siste trendene?

Hvorfor ikke stikke innom for å se våre oppdaterte utstillinger med de siste nyhetene? Som en del av Akzo Nobel-konsernet kan vi nyte godt av den fremste kompetansen til verdens største malingsprodusent, også innen farger og trender. Derfor kan du alltid være trygg på at du finner det nyeste innen produkter og trender hos oss.

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon